Amiko alien shd 8900
Imam gore navedeni res i evo dva dana se zajebajem nece pa nece cito sam dosta o njemu ali nece lista kanala nikako u res nije ko kod drugih res dreamset lista i ide ko zvono neznam zasto je meni ovaj res toliko komplikovan dobio sam po drugim forumima neke odgovore ali nista od toga i neznam kako nema ni na jednom forumu da je neko ubacio dump sw bilo bi nam lakse svima,pokusavo sam preci i na enigmu ni to nece ocita ga i onda stane na load i opet se vratim na spark 1.2.58 i opet sve ispocetka ako moze ko da mi pogne da rjesim ovaj res.
HVALA |
Re: Amiko alien shd 8900
Quote:
|
Enigmu ubaci iz sparka,preko plugina"e2 upgrade",a liste kanala imas ovde na
forumu sa uputama.okey.gif |
Ko nije vjest sa instalacijom evo i upute kako instalirati listu u SPARK.
Evo ovako:kad raspakujes winrar dobijes folder db2012......,baci ga na USB.Usb ozada stavi,kad ga rec registruje ides na meni-system-upgrade-upgrade from usb-upgrade tipe,folder-ok-c-db2012........-ok-version.xml-crveno dugme(upgrade) i to je to.Rec se restarta i imas listu kanala. Skini listu sa prvog posta: Code:
http://www.world-satellite.net/64850-channel-motor-list-for-sw-spark-allien-hd.html Lista je starija,pa je treba nadogradit.Sretno |
pozzz zna li neko šta je sa spark online imam softver 1.2.64 a nemogu ubaciti ovaj novi nešto treba sa vremenom nerazumijem može li mala pomoć hvala pozzz
|
Probati i ovako rjesiti taj problem.
Preko FTP uci u root/spark/AppUserDb/ i izbrisat fajl weather.xml okey.gif |
meni radi web tv i youtube ali nemogu uči u aliena preko ftp a pokrenut oscam da bi to uradio jedino da sve srušim hvala još jednom
|
Quote:
|
Ako vam neradi spark evo upustvo za amiko alien 8900.
ovo skinite, Code:
http://www.2shared.com/file/h1xYUzzB/Dreambox_Control_Center_DCC_29.html http://oi52.tinypic.com/2lc8qb9.jpg |
kod mene neradi upc direct na amiku alien1 8900 zašto neznam samo da potvrdim možda i ja griješim hvala pozdrav
|
Quote:
citat: @bekcic Code:
-Dakle prvo ubaciti najnoviji SW za Spark 1.2.65 |
neznam dobro koristiti ovaj total comander
ako može pomoć evo ja ga vidim u total comanderu ali šta dalje činiti hvala |
ima li iko da riješim uklanjanje keydata.bin ili da negledam upc direct hvala svim koji se mučili
|
Quote:
Code:
Ako ne proradi, ući u risiver preko TC i obrisati datoteku keydata bin, verzija za podršku DRE2 bez kartice |
ubacivajući enigmu 2 sve je prošlo ok i nešto sam updajtovao sa neta neke nove "fore " srušilo mi enigmu2 i ispisuje mi fail 7 - 70 šta mi je čini hvala
riješeno |
-Problem sa srpskim slovima sa kvacicama
Imao sam isti ovaj problem i na DM500s sa drticem al sam ga posle nekako resio u fontovima i islo je sve kako treba , sad sam presao na Amiko aliena 8900 i dobro mi ide koristim njegov Spark, ne zelim mnogo da se bakcem oko promene na enigma(Nemam vremena za eksperimentiranje ,dovoljno mi je da pogledam malo TV ili da ponekad pogledam neki film sa Hard Diska) ali kazem, opet isti problem - kad gledam film sa Hard Diska ne da mi sva srpska slova sa kvacicama . Probao sam sa svim ponudjenim opcijama Codifica u sub meniju i nista . Na UTF-8 daje samo titlove gde nema kvacica a kad treba da ide neki titl gde ima kavacica nista ,ta linija/titl ne ide. Na svim ostalima ,recimo WIN-1250 itd ,titl ide normalno al bez nekih slova sa kvacicom (razumete koja slova ne?) Inace na svim kanalima TV gde ima srpski titl ide sve normalno - sa kvacicama. Problem nastaje samo kad gledamfilm sa hard diska (titlove skidam sa titlovi.com) |
ima li neko problem sa free iptv updater jučer je bilo sve ok a sad nemogu update uraditi nema ni jednog kanala i ono što sam imao otišlo čim sam update uradio znam da je free al to sam gledao godinu dana bez frke enigma je u pitanju
BackupV4 PKT GM E2 Hyperion V2 Image ova verzija |
pozdrav imam problem ako možete da mi pomognete amiko alien 1 na displeyu stoje samo 4 nule ništa ne reagira nemogu ni na enigmu ništa ima li i tko kakvo riješenje hvala
|
Quote:
|
Quote:
|
evo mene opet da nekoga možda sličnoga ko ima ovakav problem obradujem kako sam ja riješio bez jtaga kao što mi je kolega adjutant ponudio hvala mu ali mislim koliko se kao nešto razumijem ovaj resiver kao da on ima u sebi jtag
kopao sam po netu tražio tamo amo razne programe i alate i sl. on se sam nakon pola sata mirovanja 4 nule bile pokrenuo se boot ako neko smatra da griješim volio bi da znam šta mu je bilo eto hvala |
evo ja opet sa isti problemom nema mu izgleda lijeka nego kanta slušao me je 15 dana sad ništa samo sat stoji pošto u Sarajevu to nezna niko raditi ja sam htio da uzmem novi neki amiko od širokog izbora da li spiel ,mini,8000,8140ili sl.ako neko može da mi pomogne oko izbora hvala unaprijed živili
|
ma ne mora da je bas tako crno.i sta sada pise na prednjoj strani resivera.jesi li ubacio najnoviji software za njega(1.2.73).
|
Pozdrav svima.htio sam da nesto pitam.zasto ne mogu da gledam pinkove na amiko.probao sam na drugi resiver pinkovi rade super znaci nije problem do linije.i jos kako da ubacim kanale na webtv.rucno je u redu ali kad snimim listu na usb ne mogu.LP
|
[QUOTE=gora71;337482]Pozdrav svima.htio sam da nesto pitam.zasto ne mogu da gledam pinkove na amiko.probao sam na drugi resiver pinkovi rade super znaci nije problem do linije.
isti problem imam i ja - isti resiver isti problem ,sve mi ostalo otvara samo ne i pinkove kanale. i primetio sam da od pre neki dan kad ga ugasim sa daljinskim ne gasi se nacisto kao ranije nego ide u standby i kad ga ponovo ukljucim ne bootira se nego odma dobija sliku- jel to neki kvar ili moze da radi i tako. pozdrav |
[QUOTE=ljuben;337597]
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 11:52. |