You are Unregistered, please register to gain Full access.    
«•»World-Satellite Forum«•»  
Old 19-03-2013, 10:30   #1
 
MaGnuS's Avatar
 
ADMINISTRATOR
Join Date: May 2010
Location: World-Satellite
Posts: 16,303
Thanks: 4,475
Thanked 34,555 Times in 9,983 Posts
Users Flag!
Default Galaxy S4 nije impresionirao HTCGalaxy S4 nije impresionirao HTC

Samsungov novi telefon Galaxy S4 je kod većine onih koji su ga videli dobro prihvaćen, a najveće zamerke na novi proizvod ima jedan od Samsungovih najvećih rivala HTC.

Galaxy S4 je predstavljen na specijalnom događaju u Njujorku sinoć, a novi "paket" je izazvao dosta reakcija, kako među ljudima iz industrije, tako i kod krajnjih korisnika.

Novi telefon se oslanja na tehnologiju koja prati pokrete lica i očiju, automatski skroluje dokumenta i zaustavlja video zapis ako skrenete pogled...

Poseduje osmojezgarni procesor i kameru od 13 MP i niz naprednih funkcija koje su zadivile prisutne na prezentaciji...

Ali ne baš svakog.

Bendžamin Ho, direktor marketinga kompanije HTC i nije bio baš impresioniran izgledom nove Samsungove uzdanice.

"Nastavak plastičnog kućišta telefona i nešto veći ekran, su najveće promene na telefonu, a kada to uporedite sa aluminijumskim kućištem koje koristi HTC za svoje uređaje, vidite da u stvari niste dobili ništa novo i bolje. U suštini isto kao i ranije" rekao je Ho, koji kao direktor marketinga svoje kompanije izgleda ima najviše prava da kritikuje konkurenciju.

"HTC i dalje ostaje prvi izbor za ljude koji traže najbolju tehnologiju upakovanu u prvoklasni dizajn. Naši korisnici žele nešto drugačije za razliku od onih uobičajenih, koji su izgleda meta Samsunga", dodao je on.

"Naši korisnici žele originalnu vrhunsku tehnologiju, sa najboljim dizajnom i komforom korišćenja, zbog čega smo napravili HTC One", nastavio je.

HTC one se u prodaji pojavio prošlog meseca, kao pokušaj ovog tajvanskog proizođača da se uključi u trku sa Samsungom i Appleom na polju smartfona.

Iako je HTC bio pionir u prvobitnoj eksploziji smartfona, vremenom je njegov uticaj oslabio usled velike konkurencije, u čemu je Samsung imao velikog udela.

Pokušaja HTC-a da izjavama svojih zaposlenih umanji značaj Samsunga dolazi samo 2 dana nakon što je Apple okarakterisao Android softver koji koriste Samsingovi telefoni "fragmentiranim" i tvrdeći da će S4 verovatno biti lansiran sa "zastarelim operativnim sistemom."

Kako se vama dopada novi Galaxy S4?

b92
__________________
MaGnuS is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On 

Powered by vBulletin®™
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright ©2013 World-Satellite™
All Rights Reserved™