You are Unregistered, please register to gain Full access.    
«•»World-Satellite Forum«•»  
Old 19-03-2013, 09:25   #1
 
MaGnuS's Avatar
 
ADMINISTRATOR
Join Date: May 2010
Location: World-Satellite
Posts: 16,282
Thanks: 4,495
Thanked 34,499 Times in 9,973 Posts
Users Flag!
Default Hayat TV:Nova serija:Bela LađaHayat TV:Nova serija:Bela Lađa

Serija je u proizvodnji Radiotelevizije Srbije i izvršnoj produkciji Košutnjak filma, po scenariju Siniše Pavića, a seriju je režirao Mihajlo Vukobratović.

Od svih serija ovog scenariste sa sličnim sadržajem, produkcija "Bijele lađe" je uzela najviše vremena, punih 6 godina (2006-2012.), Što je prosječno za oko polovicu duže od svih srodnih projekata, koji su snimani i premijerno prikazivani najviše 4 godine.

Serija je u proizvodnji Radiotelevizije Srbije i izvršnoj produkciji Košutnjak filma, po scenariju Siniše Pavića, a seriju je režirao Mihajlo Vukobratović. "Bijela lađa" je neizravni nastavak filmskog serijala "Tesna koža".

Ulogu Dimitrija Pantića, umjesto Nikole Simića, koji ju je tumačio u "Tesnoj koži", igrao je Petar Kralj. U ulozi Pantićevog najvećeg protivnika Srećka Šojića, našao se, kao iu filmskom serijalu, Milan Gutović.

Za razliku od "Tesne kože" u "Bijeloj lađi", glavni akter nije Pantić, već Šojić. On je biznismen i predsjednik Stranke zdravog razuma, koju financira, Šojićev rođak po babi, Tihomir Stojković "Tika Špic" (Predrag Smiljković). Njegov zamjenik u stranci je Panjković (Dragan Vujić), a njegov vječiti protivnik je Hadži-Zdravković (Predrag Ejdus), predsjednik stranke "Demokratska renesansa".

Ulazi iu sumnjive poslove s mafijom, mafijaškim bosom Ozrenom Soldatović (Dušan Golumbovski), i njegovom desnom rukom Alamunjom (Dejan Lutkić). Obitelj Pantić čine pored Dimitrija, žena Persida (Ljiljana Dragutinović), sinovi Marinko (Milenko Zablaćanski) i Blaško (Nenad Jezdić), i kćerka Mirjana (Mirjana Mina Lazarević).

Marinko je razveden, dok je Mira pred rubom razvoda jer se preselila da živi kod Pantića; Marinko iz braka ima dva sina, Filipa (Miloš Biković) i Miću, a Mira sa mužem Bogojeva ima sina Kiću.

Seriju možete gledati na Hayat TV, koja počinje da se emituje od 18.03.2013.Serija će se emitovati svakim radnim danom, odmah nakon centralne informativne emisije Vijesti u 7, u 19:55 sati.

W.S.
__________________
MaGnuS is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On 

Powered by vBulletin®™
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright ©2013 World-Satellite™
All Rights Reserved™