You are Unregistered, please register to gain Full access.    
«•»World-Satellite Forum«•»  
Old 20-02-2011, 17:55   #1
 
Warrior's Avatar
 
ADMINISTRATOR
Join Date: Apr 2010
Location: World-Satellite
Posts: 13,430
Thanks: 6,636
Thanked 35,099 Times in 7,943 Posts
Users Flag!
Default Classé CA-M600/CT-M600

Classé CA-M600/CT-M600


CA-M600

Ono o čemu se u šuškalo proteklih mjeseci u razno raznim audiofilskim krugovima, forumima i portalima, napokon je izašlo na svjetlo dana i postalo službeno.

Stereophile u najnovijem broju za travanj, kroz testiranje i recenziranje Johna Atkinsona, obradio je dva Classé-ova proizvoda. Riječ je o CT-M600 i CA-M600 mono pojačalima snage.

John Atkinson kao jedan od najutjecajnijih audio novinara u svijetu, koji svojom reputacijom i svojim mišljenjem može doslovno pokopati ili uzdignuti određeni proizvod, posvetio se proteklih nekoliko mjeseci testiranju spomenutih pojačala. Njegov tekst Amerikanci bi nazvali "Rave review", a mi ćemo reći da se radi o jednoj od najafirmativnijih recenzija objavljenih u Stereophile-u posljednjih godina.

Spomenimo samo da suštinski nema razlike između dva spomenuta modela pojačala. Classé CT-M600 namijenen je sustavu kućnog kina (CT - Custom Theatre), dok je Classé CA-M600 predviđen za klasičnu implementaciju u hifi sustav. Slušne impresije Johna Atkinsona potkrijepljene su mjerenjima koja su u najmanju ruku - spektakularna!

Znalcima će biti dovoljno pogledati grafove u priloženoj recenziji pa da i sami zaključe da se ovdje radi o izuzetnom tehnološkom proizvodu. Prema zaključnim riječima Johna Atkinsona, ovakva mjerenja gotovo da i ne mogu biti bolja! No da ne duljimo previše, pozivamo vas da pročitate recenziju i sami otkrijete zbog čega je John Atkisnon stavljen na kušnju.

Mi ćemo pak zaključiti da nakon ranije objavljenih recenzija CT-M600 mono pojačala, nedavno objavljene recenzije CA-M600 u The Absolute Sound magazinu, te naposljetku nagrade Best of Innovation Award s CES-a 2011., s pravom možemo reći da je ovdje riječ o jednim od trenutno najboljih pojačala na svijetu.

Autor: Sat Multimedia
__________________
Warrior is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On 

Powered by vBulletin®™
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright ©2013 World-Satellite™
All Rights Reserved™