You are Unregistered, please register to gain Full access.    
«•»World-Satellite Forum«•»  
Old 18-02-2011, 09:53   #1
 
MaxS's Avatar
 
ADMINISTRATOR
Join Date: May 2010
Posts: 4,350
Thanks: 1,517
Thanked 6,322 Times in 1,748 Posts
Users Flag!
Default Samsung: Galaxy S II

Samsung: Galaxy S II


GALAXY

Samsung predstavio Galaxy S II, najtanji pametni telefon na svijetu koji daje više za manje truda

Elegantnog i tankog dizajna Samsungov najmoćniji pametni telefon svojim Dual-Core aplikacijskim procesorom pruža performanse bez premca, a putem Super AMOLED Plus zaslona najbolje iskustvo gledanja u svojoj klasi

Samsung Electronics Co. Ltd., vodeći proizvođač mobilnih telefona predstavio je Samsung Galaxy S II (model: GT-I9100), prekrasan tanak (8,49 mm) i lagan, dual-core pametni telefon koji kombinira iskustvo gledanja bez premca i nevjerojatne performanse.

Samsung Galaxy S II koristi AndroidTM 2.3 Gingerbread, najnoviju verziju najbrže rastućeg mobilnog operativnog sustava na svijetu. Sljedeća generacija pametnih telefona uključuje pristup četiri nova Samsungova hub-a za sadržaj i zabavu, koja su besprijekorno integrirana kako bi omogućila trenutni pristup glazbi, igrama, e-čitaču i uslugama društvenih mreža.

„U 2001. godini želimo podići Samsungovo vodstvo na području brzine, zaslona i sadržaja na potpuno novu razinu", izjavio je JK Shin, Predsjednik i voditelj poslovne jedinice Mobile Communications tvrtke Samsung Electronics. „S Galaxy S II, Samsung želi postaviti nove standarde kvalitete gledanja na mobilnom telefonu, snažne performanse te tanak i moderan dizajn."

„Galaxy S II je prirodna i snažna evolucija mobilnog telefona Galaxy S. nastavljajući se na fenomenalan uspjeh originalnog Samsung Galaxy S, ponosni smo što možemo predstaviti ultimativni pametni telefon. Korisnici se više ne moraju suzdržavati - Samsung Galaxy S II omogućuje im da osmisle svoj vlastiti pameti život".

„Zadovoljni smo što je Samsung ponudio na tržište još jedan uređaj kojeg pokreće Android te koji će omogućiti rast Android ekosustava", izjavio je Andy Rubin, potpredsjednik za inženjering tvrtke Google.


Snažne performanse

Spajajući dual-core aplikacijski procesor i naprednu povezivost bežičnom mrežom (HSPA+ 21) Samsung Galaxy S II ima brzinu i snagu koja omogućuje mobilne performanse bez premca. Dual-core aplikacijski procesor donosi neodoljive mogućnosti kao što su brzo pretraživanje interneta, multi-tasking koji se može usporediti sa obavljanjem radnji na osobnom računalu, prvoklasna kvaliteta grafike i 3D korisničko sučelje na velikom zaslonu koje ima trenutni odaziv. Galaxy S II također donosi besprijekorni multi-tasking, trenutno prebacivanje s aplikacije na aplikaciju. Vrhunske performanse 3D hardware-a omogućuju nevjerojatno brze igrice i videa bez ikakvih poteškoća.

Sa super brzom HSPA+ povezivosti, Galaxy S II nudi velike brzine mobilnog preuzimanja dok BlueTooth® 3.0+HS značajno smanjuje vrijeme prijenosa podataka.

Samsung Galaxy S II ima vrhunski 8 mpx fotoaparat i kameru s mogućnošću snimanja i reproduciranja u 1080p full HD rezoluciji. Sa Samsungovom patentiranom AllShare tehnologijom, korisnici modu zabilježiti, stvoriti i podijeliti svije iskustvo bez imalo muke.

Nova razina iskustva gledanja

Samsung Galaxy S II ima Samsungov novi kristalno jasni Super AMOLED Plus zaslon, najnapredniji vizualni prikaz ikad stvoren. Postavljajući standard kvalitete gledanja na mobilnom telefonu, Super AMOLED Plus uvodi najbolju kvalitetu game boje, omjera kontrasta i oštrine obrisa. Koristeći RealStripe tehnologiju zaslona i znatno povećan zbroj sub-piksela, Super AMOLED Plus nadopunjuje mehaniku ljudskog oka kako bi prepoznalo prikaze još jasnije i s još više detalja nego ikad prije. Sa širim kutom gledanja i nevjerojatnom preglednošću i u vanjskim uvjetima, Samsung Galaxy S II omogućuje življe iskustvo gledanja nego iti jedan drugi mobilni uređaj.

Čak i sa svojim nenadmašnim performansama, inovativni Super AMOLED Plus zaslon na utječe na kvalitetu rada baterije. Značajno smanjenje potrošnje energije Super AMOLED zaslona znači i da je više energetski učinkovit nego iti jedan drugi uređaj s kojim se može usporediti po veličini, što omogućuje Samsungu da smanji težinu uređaja.


Samsung Galaxy S II ide na posao

Samsung je predstavio novi raspon rješenja za poslovnu mobilnost, proširujući poslovne mogućnosti Samsung Galaxy S II kako bi pomogao poslovnim korisnicima da osnaže fleksibilnu i povezanu mobilnu radnu snagu. Samsung je sklopio partnerstvo s liderima u IT industriji kako bi na Samsung Galaxy S II ponudio najrelevantnija poslovna rješenja, koja besprijekorno rade na Android Gingerbread platformi te je posvetio posebnu pažnju sigurnosti podataka i mreže. Ova rješenja uključuju Ciscove poboljšanje mogućnosti konferencijskih poziva i povezivosti, najopsežniju mobilnu implementaciju Microsoft Exchange ActiveSync te Sybase sigurno upravljanje uređajima na daljinu.

Novi svijet zabave i pametnije interakcija

Samsung je odabrao Samsung Galaxy S II kao svoj premium mobilni proizvod putem kojeg će se predstaviti Samsung Hubs - integrirane mobilne aplikacije osmišljene kako bi zadovoljile sve elemente života. Putem Samsung Hubs, Samsung Galaxy S II donosi bogat katalog knjiga i časopisa, glazbe, naprednih mobilnih igara i kontrolu nad online društvenim životom i to sve s jednog uređaja.

Social Hub Premium: Budućnost komunikacije - pričaj s jednog mjesta s kime god želiš, kako god želiš - tvoja lista kontakata. Povijest komunikacije, IM status, novosti s društvenih mreža su uvijek dostupni. Odavde korisnici mogu pristupiti svim vrstama poruka (push e-mail, tekstualne, VM i SNS) te odgovoriti direktno bez da moraju pristupati individualnoj aplikaciji. Doista djeluje kao centrala za cjelokupni društveni život

Readers Hub: Sadrži ogromnu knjižnicu knjiga, časopisa i novina za čitanje u hodu. Kroz strateška partnerstva omogućuj više od 2,2 milijuna knjiga, 2000 globalnih i lokalnih novina na 49 jezika te 2300 poznatih časopisa na 22 jezika.

Game Hub: Najlakši način za preuzimanje i igranje najboljih mobilnih igrica. Putem 3-osnog žiroskopskog senzora, Samsung Galaxy S II oslobađa svijet gaming mogućnosti. Isprobajte besplatno i preuzmite premium naslove partnera poput Gameloft, ili uživajte u Social Network Games (SNG) koje omogućuje mobage (platforma za društvene igre) uključujući We Rule i We City tvrtke ngmoco.

Music Hub: Budući da nudi pristup 12 milijuna glazbenih zapisa na 7digital, Samsung Galaxy S II postaje osobni glazbeni producent. Otkrijte novitete top lista, pretražujte najdražu vam glazbu, primite preporuke albuma, uživajte u najavama i preuzmite glazbu direktno na Samsung Galaxy S II.Samsung Galaxy S II nudi korisnicima više izbora za personaliziranje iskustva na pametnom telefonu. Kao novost na Samsung Galaxy S II, Samsung je predstavio Live Panel, uslugu koja udružuje live web i sadržaj aplikacija u jedinstveni naslovni zaslon koji se može prilagođavati. Korisnici mogu samo osmišljavati izgled svog Live Panel, online usluga i mobilnih aplikacija koje se pojavljuju na zaslonu. SNS novosti, informacije i te mnoštvo aplikacija može biti ugrađeno te im se može pristupiti u trenutku putem grafičkog rješenja koje nalikuje časopisu.

S unaprijeđenom glasovnom tehnologijom korisnici Samsung Galaxy S II će moći postići više s manje truda. Od otvaranja aplikacija do kontroliranja poruka, društvenih medija, e-maila te poziva, Samsung Voice Solution prepoznaje glas i pretvara ga u tekst te obrnuto. Prilagođena aplikacija Voice Translation čini Samsung Galaxy S II savršenim pratiteljem na putovanjima prenoseći glas u tekst i obratno i to na različitim jezicima: jednostavno izgovorite riječ ili frazu u uređaj a on će u trenutku prevesti i glasovno i tekstualno.

Za brzo i jednostavno upravljanje uređajem, Samsung je predstavio Kies Air. S Kies Air, korisnici putem WiFi veza mogu upravljati sadržajem na pametnom telefona sa svoga računala, preuzimati fotografije sa ugrađenog fotoaparata, slušati glazbu, pregledati propuštene pozive i slati poruke na Internet pretraživač na računalu. Za dodatnu povezivost, WiFi Direct omogućuje korisnicima povezivanje s bežičnim računalima i printerima bez potrebe za bežičnim pristupom. Prema tržišnim potrebama Galaxy S II može uključivati i Near Field Communication (NFC) tehnologiju koja podržava sve prisutniju uslugu mobilnog plaćanja te ostalih usluga mobilnih operatera.

Autor: Sat Multimedia
__________________
MaxS is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On 

Powered by vBulletin®™
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright ©2013 World-Satellite™
All Rights Reserved™