«•»World-Satellite Forum«•»

«•»World-Satellite Forum«•» (http://www.world-satellite.net/)
-   Audio & Video (ExYu) (http://www.world-satellite.net/audio-video-exyu.html)
-   -   Multimedijalno pojačalo iz Lauferteknika (http://www.world-satellite.net/45418-multimedijalno-poja-alo-iz-lauferteknika.html)

MaxS 18-02-2011 09:42

Multimedijalno pojačalo iz Lauferteknika
 
Multimedijalno pojačalo iz Lauferteknika

[Only Registered Users Can See LinksClick Here To Register]
Media 800

Kompanija Lauferteknik je predstavila Behold Gentle G192, multimedijalno integrirano pojačalo s TFT zaslonom (800x480) osjetljivim na dodir. Stranice aluminijskog kućišta su debele 2,5milimetara.

[Only Registered Users Can See LinksClick Here To Register]
Now Playing

S desne strane prednjeg panela nalazi se veliki rotacioni potenciometar za glasnoću.

Stražnji panel ovog integrirca je daleko bogatiji. Tu se nalaze 4-seta zvučničkih terminala, analogni stereo i multikanalni ulazi, optički digitalni ulazni priključci na koje se, osim stereo uređaja, mogu spojiti moderni satelitski prijemnici i slične naprave (sat-multimedia.hr). Dakle, ovdje se radi o izvedbi sa 8 analognih i 6 digitalnih priključaka u tzv. free konfiguraciji koja korisniku omogućava lako prelaženje iz sterea u višekanalni mod.

Također tu nalazimo FireWire (IEEE 1394) priključak koji može poslužiti kao veza sa PC konfiguracijom za prijenos stereo i multikanalnog zvuka u data rateu od 192kHz. Osim toga na pojačalu nalazimo i 3 USB priključka kao i LAN priključak za eventualno streamanje i sofwerski upgrade.

Modularni ustroj ovog integriranog pojačala omogućuje korištenje tzv. aktivne skretnice i room correction sustava uz modul SHARC ADSP-21369DSP. Digitalno-analogni konverter radi u domeni 24bit/192kHz.

Srce ovog jedinstvenog integrirca čine dva analogna pojačala snage (2x80W/4 ohm) i dva tzv. svitčerska pojačala snage (2x160W/4 ohm).

Prve recenzije u američkim tiskovinama su donijele odličnu ocjenu za ovaj nesvakidašnji audio uradak.

[Only Registered Users Can See LinksClick Here To Register]
Behold Gentle G192

Autor: Sat Multimedia


All times are GMT +1. The time now is 02:33.

Powered by vBulletin®™
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright ©2013 World-Satellite™
All Rights Reserved™