You are Unregistered, please register to gain Full access.    
«•»World-Satellite Forum«•»  
Old 07-09-2010, 16:41   #1
 
Warrior's Avatar
 
ADMINISTRATOR
Join Date: Apr 2010
Location: World-Satellite
Posts: 13,430
Thanks: 5,098
Thanked 31,921 Times in 7,226 Posts
Users Flag!
Default DSR9500 EMUEd v.4.5 - Uputstvo

DSR9500 EMUEd v.4.5 - Uputstvo

Skinite program, raspakirajte ga i pokrenite. Ako Vam prilikom pokretanja javi error da mu fale neki fajlovi onda prekopirajte MSINET.OCX i Mswinsck.ocx, koji dolaze uz program, u Windows System direktorij. Za Win 9X je to Windows/System, a za Win XP je to Windows/System32.

Kad to sredite i pokrenete DSR9500 EMUEd v.4.5 prvo stitsnite mali ?, pa Settings, pa Samsung Def da postavite program za rad sa Samsungom. To se radi samo prvi put jer poslje program pamti te postavke.

Kad ste vec tamo stisnite i Comport i odaberite na kom portu je spojen Samsung.

To smo rijesili i sad idemo dalje.

Program ima dvije glavne tipke, READ i WRITE.
Sa tipkom READ iscitavamo Ram iz Samsunga a sa tipkom WRITE ubacujemo Ram u Samsunga.
Ispod tipke WRITE imate polje "Empty Ram" koje oznacite i onda stisnete WRITE i time se brise Ram iz Samsunga. Naravno da je poslje potrebno ugasiti i upaliti Samsunga sa daljinskim da bi se to memoriralo.
Zatim stisnete FILE, pa Open file i otvorite Ram koji zelite ubaciti u Samsunga. Kad se Ram ucita u program, stisnete WRITE i Ram se ucitava u Samsunga munjevitom brzinom. Nakon sto zavrsi ugasite i upalite Samsunga sa daljinskim da se to memorira.

Za editiranje, stisnete READ da Vam program iscita Ram iz Samsunga. Kad se cijeli ucita onda biramo grupu kodiranje u kojoj se nalazi provajder kojeg zelimo editirari. u lijevom stupcu vidimo ID od provajdera a ostalo su polja sa key indeksima. Na netu nadjemo novi kljuc, kopiramo ga u memoriju (oznacimo cijeli kljuc, desna tipka misa pa copy), nadjemo u editoru provajdera i key indeks kojeg mijenjamo i u polju od kljuca kliknemo dva puta sa lijevom tipkom misa pa de novi kljuc kopira u to polje.

Za BISS kljuceve stisnemo tipku Static i tamo unosimo BISS kljuceve.
Tu nemamo ID od provajdera nego moramo pronaci SID i PMTPID od kanala koji je kodiran u BISS-u i za koji imamo kljuc. Ti podaci se mogu pronaci na razne nacine a jedan od njih je pomocu Hiper terminala. SID izmedju ostalog vidite i kad dodjete na ***** i stisnete tipku "i" na daljinskom. BISS kljuc je dugacak 16 znamenaka a mi imamo samo 12 mjesta, kako to? Stvar je u tome da mi iz BISS kljuca brisemo 7 i 8 znamenku a isto i 15 i 16 pa tako ako je kljuc 12 34 56 78 90 AB CD EF mi onda brisemo 78 i EF iz kljuca pa tako dobijemo kljuc 12 34 56 90 AB CD kojeg unosimo u polje "Static Key" i stisnemo ADD da se pojavi u desnoj listi.. Ovo je samo primjer i taj kljuc ne otvara nista.

nakon toga izadjemo iz Static dijela editora pritiskom na X i takav editirani Ram posaljemo u Samsung pritiskom na tipku WRITE. Jos samo ugasimo i upalimo Samsunga sa daljinskim da se to memorira i stvar je gotova.
__________________
Warrior is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On 

Powered by vBulletin®™
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright ©2013 World-Satellite™
All Rights Reserved™